måndag 15 april 2013

[Droppar Av Ödmjukhet]

Det är rätt intressant, när jag satte mig att skriva blogg ikväll så visste jag egentligen inte riktigt vad jag skulle skriva...och så blev det en del ändå!
Denna arbetsdagen började vid 05.00 och tog slut för cirka en timme sedan, den var alltså lång tack vare ett APTmöte som kändes mer som en föreläsning...
Besten :)
Helgens arbete flöt förbi och så gjorde också helgen. Inte mycket jag hann med hemma i Karlskrona mer än att byta till sommardäck, rasta systers hund och dricka en öl. 
Men man får vara glad för de små glädjemomenten! 
Nu är jag sådär positiv igen...Jag har ofta hört att jag är så himla optimistisk hela tiden, inget fel i det säger jag, antar att jag väger upp för alla de som inte är det! Men ibland kan även jag tröttna på att ge av mig själv och den där positiva energin som inte är beständig. Min arbetskollega sa att denne inte lägger energi på de som inte ger tillbaka men hur lyckas man med det? Hur lyckas man stänga av att ge? Man kan inte bara sluta bry sig när det ligger i ens personlighet att vilja ge till de som behöver det där lilla extra stödet. 

Lägger ut veckans horoskop för oss tvillingar där ute, låter det bra?

Du fortsätter ha en social high, kära tvilling, och är populärare än på länge. Yay!
 Ibland kan tvillingen lätt trötta ut sig genom att inte ta en enda paus när det bjuds på socialisering - försök att ta det lite lugnare i mitten av veckan. 
Lördagen ser nämligen ut att bli minst sprakande - du är i ditt esse.

Vill ni läsa fler sprakande horoskop eller är nyfikna på något annat stjärntecken gå in på den bästa horoskopsbloggen: http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen

Ja har inte riktigt känt den där awsome feeling än men den kommer väl antar jag! Tror vi alla är lite påverkade av detta väder som inte riktigt vill bestämma sig för att vara fint eller mulet, kallt eller varmt.

På tal om awsome, nu har Marcus fått för sig att vi ska doppa oss och slå förra gångens rekord vilket var den 27 april... fler som känner sig sugna på att anta utmaningen? Ska nämna att förra gången var det inte is på sjön ;) vad gör man inte för att känna att man lever då och då.

Låtar att döva öronen med, jajemen de finns här ;)



Dagens skratt.
 Min konversation med ett barn 4 år:
Barnet tittar ner och håller i mina bleka, lite vintertorra händer och säger:
- Du är bara lite gammal.
Jag frågar, men ångrar mig snabbt efter:
- Hur är man när man bara är lite gammal?
Barnet tänker en liten stund, tittar upp på mig med pigga, glada ögon och ler stort som om det har kommit på Einsteins relativitetsteori:
- Man har en käpp!

Goder afton alla ni härliga!

//Anya




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar