fredag 8 juli 2011

[Yawn]

Otroligt vad lite sömn man behöver på sommaren när man jobbar natt, har seriösa problem att somna när det är ljust ute, inte för just ljusets skull utan för alla tankar på saker jag missar när jag säger "GodDag" och sover fram till eftermiddagen.
Idag hann jag iaf med en liten rea-runda på stan och inhandlade ett linne och en supersöt sommarklänning att ha på t.ex. segelturen som jag hoppas snart kommer att bli av...

Hade en otroligt fin kväll/dag tillsammans med en nära vän, började på min ö med grill, rödvin och snack långt inpå natten, som sedan fortsatte dagen efter med god frukost på klipporna och en utflykt till en riktigt sommaridyll långt ute på en kobbe i östra skärgården!

En slutsats efter detta: Jag vill ha en båt!!!!


Stolt och solbränd!

Här blir väl bra?

Ska få känna på hur det känns att vara med hus när syster och familj åker iväg. Jag ska vara hundvakt och inget passar ju mig bättre än att få ett hus att bo i, som läget är nu så kommer det att bli superskönt och jag välkomnar det verkligen!

Sommarstugan kan bli lite fuktig och långtradig i längden, och man riktigt suktar efter en riktigt dusch och elektricitet!

Något jag har saknat med sommarens början är all tid på uteserveringarna - det har inte blivit så mycket sådant, men jag hoppas det ändrar sig!

/Anya

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar