onsdag 25 januari 2012

[Provrumsmonstret}

Prova kläder måste vi alla göra när vi ska köpa nytt.
Eller ja, vissa chansar, köper direkt och har turen att det passar perfekt...
Sådan är inte jag...

Ikväll ska jag och Anna sticka och simma så igår testade jag min "gamla" bikini...
Den sjunger på sista versen, det värsta är att jag har använt den en gång..och snart går den upp i resåren. Och där har vi ett senario som jag absolut inte vill ska hända när jag krålar i en bassäng full med folk.
Jag kan se mig krålandes åt ena hållet och bikiniöverdelen flyter iväg på andra hållet.
Idag var jag iaf ute efter en bikini. Hade mina misstankar att det inte skulle gå så bra. Stack in på Lindex; Ohh, REA på bikini! Lycklig sprang jag fram till hängarna. Jag skådade överdelar med chockrosa färger, leopardrandiga överdelar, brunförgade, bikinis med volanger och några med långa guldkedjor som hängde  och dinglade från bröstkuporna. Kan man simma med det där på sig!? Tror nog att man sjunker, snabbt och kvickt, som ett ankare. Sen ligger man där nere på botten med händerna på bröstet och glittrar för fullt.
Som Edward i Twilight, fast det är klar, han är en naturlig "glittrare".

Jag samlade på mig en hög med "normala" bikinis och stegade bort till omklädningsrummen. När jag äntligen fick på mig första bikinidelen så upptäckte jag att det var en främling där med mig, i mitt bås! En chockad, nästan skräckslagen figur stod blek och stirrade på mig. Granskade mig uppifrån och ner..Det underbart behagliga lysrörsljuset i taket gjorde att man kunde se alla gropar och hänghud som dinglade i takt med Lars Winnerbäcks- Jag får liksom ingen ordning, som skrålade ut ur Lindex högtalare.
Det var ju jag såklart som stirrade, glodde och granskade. Mitt humör som innan var på topp, dalade rätt rejält och jag funderade på hur man egentligen ska göra när man provar kläder på vintern. Solbrännan existerar inte alls, det risigt håret står högt på huvudet och det är allmänt kyligt i båset.
Blekfis!!
Skitsamma! sa jag till mig själv. Tog på mig alla lager vinterkläder igen, lämnade bikinisarna dinglandes på galjen och vände provrumsmonstret ryggen och sa;
- Vi ses aldrig mer!
Hittade till slut en överdel på Stadium, deras ljus är lite mer behagligt. Grabbade tag i en rosa WARPmössa samtidigt och blev genast på bättre humör.

 
Sprang 5 km på löpband idag, gick kanonbra, svettades som en gris och kände mig toppen! Nu efteråt känner jag mig inte lika toppen. Höften värker och det känns som en nerv har klämts ihjäl i baklåret...suck
Idag blev det ingen långpromenad men denna dagen var minst lika vacker som igår, gårdagen som såg ut ungefär så här ;) 



















Ikväll är det nästa avsnitt av Sveriges mästerkock och igår tittade vi på andra avsnittet av Mot alla odds(mitt nya favoritprogram! Sätter lite perspektiv på livet. Tänk vad vi människor med "normalfunktionella" kroppar kan göra som de här härliga personer inte kan men ändå försöker. All respekt till dem!
Nu ska jag snart göra mig redo för ankdammen - simsim*
//Anya

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar