söndag 6 maj 2012

[buggilito]


Hästar har de vackraste av ögon, de är så fulla av värme och så oändligt djupa att man drunknar i dem.

Har återställt kroppen någorlunda efter gårdagens äventyr med hjälp av powernaps, promenader,mat och film. En helt vanlig söndag alltså ;)

Igår grillades det alltså...igen =) 

Vi kubbspelade(det gick inte så bra för lag Jonna,Anja,David...:( och  så spelades vad som kallades klockan..eller något. Man skulle iaf studsa fotbollen på lår,fot..osv och räkna uppåt hur många man klarade av..har ju gjort bättre ifrån mig..
Hade drinkafton med flera sorters goda, somardrinkar och traskade sedan bort och lyssnade på Scotts(inte många låtar man hört med dem). Det var säsongsavslutning på Sandras, första gången jag var där. Buggade massor, skrattade massor och fick autografer både här och...ja där ;P Traskade hem med ömma fötter i höga skor som man gjort många gånger, vilket borde ha gjort en van.

Igår hann jag med en promenad i skogen på Västra mark :D vitsipporna hade exploderat och fyllde hela marken! Älskar att mina föräldrar flyttade från stan och har naturen precis utanför dörren nu.




Innan lunch så kikade jag och päronen in i Wämöparken som hade marknad. Mötte upp bror och lilla Saga, åt korv, tittade på Alpackan Diego och hans amigos, kaniner och en getabock som luktade som Hin Håle personligen. Hans doft spreds i vinden och man kunde verkligen känna den 50 meter där ifrån, stackarn behövde en dusch! Sagabusan red på en häst för första gången! Hon har varit rädd för dem innan men när trygga, coola faster var med så gick det såklart alldeles galant!


<<<< Så här nöjd kan man bli!

Jag själv fick gosa mule och det gjorde min dag!
Det är grymt vad jag saknar landet ibland!


Nu sätter jag på en filmrulle och ägnar mig åt den resten av kvällen.

//Anya



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar