söndag 8 juli 2012

Den här kvällen..

är för fin för att spendera inomhus, tänkte jag och stack i väg på cykelrunda...
en cykelrunda som råkade bli två timmar lång. Uops!

Har jag nämnt att jag älskar att cykla? Nästan mer än att jogga tror jag bestämt.. "Inte stadscykla", inte "titta- på- blommor- längst- vägen- cykla". Nej det ska vara terräng, skog och helst folktomt för att förebygga eventuella kollisioner ;D
Vinden i håret, musiken i öronen, en backe framför mig, ökar en växel och känner däcken som greppar flisen på skogvägen, känner mjölksyran i ben och armar, musklerna i magen drar ihop sig och gör sig redo för ansträngning. Sen när jag nästan har nått toppen och är så trött att jag tror att jag absolut inte kan bli tröttare så ställer jag mig lätt på tramporna och bara flyter med ner för backen...för att sedan upptäcka att där kommer en backe till lite längre fram - som sagt superhärligt!!! :D

Dagen till ära har annars spenderats på jobb, extra roligt och händelserikt är det allt när det kommer kunder som anklagar en för bedrägeri för att deras kort avvisas och absolut vill växla sin tia mot två femmor eftersom de då inte är falska...tur man är härdad och har en grundlig pedagogisk utbildning :P Vi fick ett gott skratt efteråt iaf!
Direkt efter stack jag ut till sommarstugan för att fånga de sista strålarna av solen som kikade fram idag till allas glädje! Nej, inget dopp, bara sol idag.
Har lämnat systers hus åt sitt öde med djur och bestyr, syrran ringde innan i eftermiddag och tackade sååå himla mycket för allt jag gjort där, vadå jag passade ju bara huset? Men tomatplantorna och förrådet för guds skull, vi blev jättepaffa! säger hon.
Åjo, tomaterna har ni att tacka mamma för ;) Men hade ni ställt fram gräsklipparen så hade ni haft det ordnat för er också, sa jag. 

Måste såklart lägga in Bourbon rose - Midas touch här eftersom det är min absoluta favorit för tillfället! Grymt bra! Jo, hörde den som reklammusik för canal + för tusen år sedan och har inte lyckats tracka ner den, vilket är väldigt underligt för att vara jag! Jag brukar hitta låtar rätt snabbt..men den här var en utmaning. Iaf, här är den om än som youtubeklipp men ack så bra ändå!

Imorgon, tro det eller ej, så ska vi, några tjejer, gör en liten roadtrip till Tosselilla och leka av oss. Ska bli himla skoj eftersom jag inte har varit där sedan barnsben, lär väl se det med andra ögon nu också antar jag och har tillåtelse att testa allt som jag vill testa också ;D
Håller tummarna stenhårt för att vädret är fint imorgon! 
Nu blir det dusch, film och mys i soffan!
//Anya


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar