torsdag 13 september 2012

[Sweet Hereafter]

Jag kan inte förstå att morgondagen är sista dagen den första veckan ute som lärarkandidat! Det är också dagen som jag ska ha mitt första handledarsamtal :S Den här första veckan har jag känt av barnen, avvaktat lite och sett hur vår relation utvecklas. De testar mig hela tiden och ser hur långt de kan dra konflikterna, men så är det och vara "ny i gruppen". 
Idag har vi haft gymnastik och barnen har sprungit omkring som galningar i en jättelik(och väldigt kall!) sal. Något jag skrattar gott åt är alla deras små kommentarer och att de är sååå medvetna och uträknande om vad de gör. Man ser det i deras ögon, särskilt de som har en liten Emil i sig. Det blev en lång dag för mig idag men på något sätt så kändes det inte så...
När denna veckan är slut så har jag jobbat 53 timmar men bara 16 av dem med full betalning...det känns lite surt..
Efter jobbet åkte jag till Biltema för att äntligen köpa fälgfärg till Tafsen, tog lång tid att komma dit ut, särskilt med trafikanter som precis slutat jobbet. Plockade på mig lite vax och annat smått och gott, gick till kassan och gjorde den vanliga proceduren...öppnar plånboken och tar inte fram mitt visakort, för det har jag ju glömt hemma...sa att jag skulle komma tillbaka...ehh, nej, cyklade till Jula istället på Annas grymt sköna cykel (tack för lånet Pinglan! ;)

Nu sitter jag här och ska strax gå en långrunda, börjar bli mörkt så jag får väl hålla mig i lampornas ljussken :)

Eftersom jag nu är fast i "Sons of Anarchyträsket" och ska börja på säsong fyra och har jag märkt att de har väldigt bra musik, googlade och fann en sida med alla säsongsavsnitts musiklistor(überglücklisch!) Hittade ett band speciellt som hette The White Buffalo. Jag har ju lite förkärlek till Country så de här spelas nu på min Spotify och jag ger väl er ett smakprov eller två här idag :D Tyvärr hade de inte en av låtarna på Spotify så youtube fick hjälpa mig där:

Här är resten :D
The Pilot
BB Guns and dirtbikes

Imorgon är en kort dag på jobbet, vilket är himla skönt eftersom jag ska till Karlskrona över helgen och...ja...jobba som omväxling. Men har ju inte varit hemma på två veckor så det är nog dags att hälsa på familjen :D Så trevlig torsdag!

//Anya



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar