fredag 31 augusti 2012

[Rauk, Kijalmaa och häng]


Idag känns det som om hösten har kommit helt, typiskt höstväder med spöregn :/ Det konstiga är att jag börjar förlika mig och se fram emot ruggiga kvällar med tända ljus och klara höstdagar i skogen bland fallna löv, men jag antar att vi inte har något annat val än att ställa in oss eftersom naturen gärna går åt det hållet och det finns inget vi kan göra åt den saken mer än det bästa av situationen. 

Det har varit jäkligt skönt att vara ledigt de här senaste dagarna och jag har ägnat mig åt utflykter med Tafsen och Anna och Josefine som sällskap.
Kom till Kalmar i måndags i en het bil, storhandlade på citygross för i kylen fanns bara smulor. Den här gången gick självscanningen superbra, jag varken fastnade i kontroll eller krånglade med betalningen, Anna däremot fick gott visa vad hon hade i påsen ;) Varje gång jag är med dig! sa hon på väg ut. Hihi..
 I tisdags åkte vi till Öland för att äntligen kolla in de där Raukarna som vi hade letat så efter förra gången men hamnade på östra sidan...
Det var häftiga stenformationer ute vid stranden, lite utlandskänsla var det allt ;D

Louie diggade Raukarna..

Anna diggade klipporna..

Josefine med sina citronkex ;D


Mhmmm....
I onsdags ville chefen att jag skulle komma in tidigare så jag steg upp klockan 5 för att köra till Karlskrona och var på jobbet 06.20. Eftermiddagen spenderades på IKEA och på kvällen blev det tacos(fast med fläskfilé istället för köttfärs, det var supergott och kändes som lite lyxvarning), vin och film med Anna i korridorssoffan =) Myys* Den dagens slutade 03.30 och jag hade då nästan varit uppe i 24 timmar! Hell Yeah!
Medan vi "gamlingar i gamet" hänger i soffan på kvällarna så är de nya grannarna ute och ränner på nollning. De ska tydligen ha två veckors röj innan de kickar igång sin termin...men igår började de se lite slitna ut och jag tror att två av dem hade en pausdag ;D

Igår gjorde vi Kalmar city en runda, shopping och fik! Fixade block, mapp och kalender =) 
Jag chansade också och ringde min frissa på morgonen och fick en tid att hugga det sista av tuggummihåret, äntligen!! Nu är det endast bra kvallehår, preciiis som det ska vara. Det har bara tagit cirka ett år att bli av med blekningen. På kvällen kopplade vi in playstation och försökte oss på att spela lite splintercell, det gick väl sådär, Anna envisades med att hoppa ner och dö från en avsats hela tiden ;D Jag ska försöka hitta något annat spel idag som är lite lättare. Sen satte vi i Hitta Nemo(Fan alltså, fisken Doris utan närtidsminnet är min absoluta favorit, störtskön!) och pocahontas och spelade Skipbo resten av kvällen...ja med vin och popcorn som sällskap såklart! 

Väntar på tentamensbesked som aldrig verkar komma! Vill ha det bakom mig nu och rikta in mig på det som kommer. 
Nu ska jag ta en kort promme i regnet innan frukost. Idag ska jag också försöka mig på att springa en långrunda, men ska se om regnet gör ett uppehåll först. 
Mysig fredag på er!
//Anya

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar